Anuntul Vanatorului
Targul de pescuit ,vanatoare si ambarcatiuni de agrement Imprimare Email
Duminică, 16 Septembrie 2012 16:51

Pavilionul Expozitional Constanta gazduieste editia de toamna dedicata pescarilor si vanatorilor Targul de pescuit ,vanatoare si ambarcatiuni de agrement in perioada 26 30 septembrie 2012.

Evenimentul este organizat cu suportul Consiliului Judetean Constanta si RIG SERVICE organizator Campionatului Mondial de Pescuit la Crap .

Ne propunem sa venim in intampinarea pasionatilor acestor sporturi cu o oferta completa privind scule, echipamente sportive, momeli, echipamente conexe ambarcatiuni mici, camping, uniforme, echipamente si uniforme vanatoare , seifuri si dulapuri pentru pastrarea armelor , un mic teren si demonstratii paintball si airsoft , etc.

Targul are la baza ideea evadarii din rutina si modul in care un hobby poate sa-ti inspire in acelasi timp pasiune si dorinta de a-ti explora din ce in ce mai mult limitele. Cuvintele cheie ale acestui eveniment sunt : pasiune, spirit de aventura, mare, relaxare, curaj .MIERCURI 26 septembrie 2012 ora 11.00 are loc deschiderea Targului impreuna cu deschiderea oficiala a Campionatului de Pescuit la Crap si parada celor peste 20 de natiuni participante la campionat.

In cadrul targului va avea loc si o expozitie cinegetica si Congresul National al A.G.V.P.S.

Pana la aceasta data s-au inregistrat in calitate de expozanti si co-expozanti urmatoarele companii : CARPBAIT SRL, NAVTRON SRL, GICA PESCAR, AG COMEXIM, NORMARK, MIM TEAM, SILVER HOOK, SENZOR , SHIMANO , ENERGOTEAM, RELAX, TAPEL SIBIU, BARCUTA.RO, NAVOMODELE- SONARE.RO, ARTCOLEVANATOARE.RO,HUNTDECOR.RO, TREZOR SAFETY TECHNOLOGY, ORRIZO , PEPECARPBAITS, EUROMETAL , NRG AIRSOFT ,KOLIBRI BOATS SI ALTII.

Media : Radio Sky , Europa FM, PV TV , Sport.ro , Digi TV , Aventuri la Pescuit ;

Pavilionul Expozitional Constanta este amplasat la intrarea in statiunea Mamaia ( chiar granita dintre oras si statiune), pe Bdul Mamaia nr.331A, vis-a-vis de hotel Malibu, INTARE GRATUITA

 
 
Avize psihologice | Permise arma | www.eusuntoktuestiok.ro