Anuntul Vanatorului
Targ de vanatoare la Bacau Imprimare Email
Sâmbătă, 06 Octombrie 2012 15:08

 

Expoziţie indoor şi outdoor cu arme de vânătoare, ustensile de pescuit, accesorii, echipamente, vestimentaţie de profil şi trofee medaliate la concursuri naţionale şi internaţionale.

Nu vor lipsi bucatele vânătoreşti, dar şi o provocare pentru publicul larg: lecţii de tir cu arcul.

Târgul de pescuit şi vânătoare este la prima ediţie, organizat de SC Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău SA şi este cea mai complexă manifestare expoziţională dedicată pescuitului sportiv şi vânătorii din Moldova.

Scopul nostru este acela de a prezenta cele mai noi produse şi echipamente de pescuit şi vânătoare, de a aduce laolalta marii producatori şi distribuitori din industrie în cadrul unui eveniment adresat atât publicului larg cat şi potenţialilor clienţi care activează pe piaţa de pescuit şi vânătoare.

În cadrul acestui târg, pasionaţii pescuitului şi vânătorii vor gasi o diversitate de produse necesare pentru practicarea acestor activităţi, precum: echipamente pentru pescuit şi vânătoare, confecţii şi îmbrăcăminte pentru pescuit sportiv şi vânătoare, momeli, accesorii de vânătoare, produse din vânat, produse ornamentale, produse meşteşugăreşti, trofee, echipament optic, oferte de turism pentru pescuit şi vânătoare, etc.

Târgul va avea loc la Centrul de Afaceri şi Expoziţii „Mircea Cancicov” Bacău în perioada 12 – 14 octombrie 2012, între orele 10 şi18.

Vă aşteptăm.

 

Ultima actualizare în Sâmbătă, 06 Octombrie 2012 15:19
 
 
Avize psihologice | Permise arma | www.eusuntoktuestiok.ro