Anuntul Vanatorului
Termeni si Conditii Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 27 Martie 2009 14:42

Reguli generale  pentru utilizarea Site-ului si a Forumului


Pentru a posta  anunturi pe site  este obligatorie inregistrarea pe site. Un membru al  site-ului  poate avea un singur username. Daca nu se respecta acest lucru i se vor sterge conturile.

Mesajele scrise pe site si pozele postate devin proprietatea forumului Anuntulvanatorului.ro

Ne rezervam dreptul de a selecta membrii si nu uitati ca pentru noi conteaza calitatea mesajelor si nu cantitatea.

Mesajele care nu respecta acest regulament vor fi editate/sterse.

Administratorii/ moderatorii pot decide stergerea/ editarea mesajelor precum si "blocarea" userilor. Moderatorii vor sterge, muta sau modifica orice subiect sau reclama care nu contine informatii ajutatoare referitoare la subiectul discutat fara a fi nevoiti sa dea explicatii.

Daca moderatorii si administratorii considera ca anumite mesaje contin reclama, pot posta un mesaj de atentionare, pot recomanda sa folositi PM-ul sau pot strege respectivul mesaj.

In cazul in care publicati un articol sau poze, va rugam sa aveti consimtamantul autorului sau sa specificati sursa.
Anuntulvanatorului.ro isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu sunt de interes sau care creeaza tensiune si dezacord. Nu sunt acceptate vendetele personale si barfa negativa la adresa altori utilizatori ai forumului.
In momentul inregistrarii se considera ca ati citit regulamentul si ca sunteti de acord cu el. Regulamentul poate fi modificat de catre moderatori sau administratori fara a anunta acest lucru. Fiecare membru are obligatia sa intre periodic pentru a-l citi.

Pentru orice nelamuriri, probleme sau reclamatii la adresa forumului sau a deciziilor luate de catre administratori va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact si nu postand aceste probleme pe forum. In caz contrar acestea vor fi sterse.

Incercati sa nu faceti abuz de scrierea cu majuscule, de limbajul tip "chat" cu multe prescurtari sau de culorile folosite.
Nu se admite folosirea de catre membri a unui limbaj vulgar, obscen sau discriminator in ceea ce priveste religia, sexul, nationalitatea, rasa etc. Nu se accepta sa fie jigniti sau atacati membrii forumului doar pentru ca nu impartasesc aceeasi parere. Daca un utilizator incalca aceste reguli ii va fi restrictionat accesul pe site.

Fiecare membru al forum-ului este responsabil de continutul mesajelor sale. In acest sens, nu ne asumam raspunderea privind opiniile dvs si nici nu raspundem de reclama negativa/pozitiva pe care o puteti face unei firme. Mesajele scrise pot fi editate .

Nu se admit pe site  reclamele la propriile afaceri (site-uri, forum-uri sau firme) si nici nu se admite folosirea mesajelor private pentru a trimite spam. Site-urile si blogurile personale sunt acceptate, atata timp cat nu reprezinta o afacere.
Nu se admite folosirea mesajelor pe forum si a mesajelor private pentru promovarea serviciilor.

Daca doriti sa va faceti publicitate, contactati-ne utilizand  formularul de contact.
Nu publicati link-uri catre site-uri concurente, ele vor fi automat sterse (inclusiv in PM).

User-ii pot da o singura data informatii referitoare la anumite produse si firme, numai daca acestea se refera strict la subiectul respectiv si daca au fost cerute.

Nu se admite inregistrarea pe forum cu un nume care sa reprezinte reclama la propriile produse, site-uri sau firme.

Nerespectarea acestui regulament poate duce la blocarea contului si adresei/clasei IP.

Ultima actualizare în Luni, 02 Noiembrie 2009 21:03
 
 
Avize psihologice | Permise arma | www.eusuntoktuestiok.ro